Gerard Hol

Fotograferen is al heel lang een uit de hand gelopen hobby en met de start, in 2017 van Fotostudio Fatamorganaa, samen met mijn dochter Marjolein, is die hobby nog verder uit de hand gelopen.
In mijn fotografie spelen mensen en emoties vaak een grote rol, zowel in de straatfotografie, als in de studio, waar ik regelmatig mensen op bezoek krijg voor een portret of groep sessie.
Ook creëer ik mijn eigen, vaak surrealistische, beelden waarbij ik met behulp van een fotobewerking programma verschillende foto’s  samenvoeg totdat ik een beeld heb gecreëerd waar ik tevreden mee ben. Tegenwoordig ben ik ook in Zevenhuizen regelmatig met mijn camera op pad om de mooiste plekjes op mijn manier vast te leggen.
In onze fotostudio aan de dorpsstraat in Zevenhuizen, helpen we ook mensen verder in hun eigen fotografie, omdat onze cursussen kleinschalig van karakter zijn, krijgen de cursisten veel persoonlijke aandacht om hun plezier en kennis in de fotografie te vergroten.
Op onze website vind je altijd de nieuwste foto’s en het cursusprogramma.
www.fatamorganaa.nl

Tijdens Pinkst’Art zijn we te vinden in onze eigen studio, Dorpsstraat 68 te Zevenhuizen, de koffie met wat lekkers staat klaar.

Vriend SBKZ

Deelnemer Pinkstart