Voorwaarden voor Deelname Pinkst’Art

Voorwaarden voor Deelname Pinkst’Art

Formele regels
Wij houden niet van formele regels maar wel van duidelijke afspraken. Vandaar dat we toch het één en ander hebben vastgelegd in de onderstaande voorwaarden voor deelname. Uiteraard hopen we dat we op een aantal regels nooit terug hoeven te vallen. Tenslotte willen we allemaal, organisatie en kunstenaars een geweldige en inspirerende kunstroute neerzetten.

 

 

 1. Kosten voor deelname en inschrijving

De deelname 2024  is dit jaar volledig kosteloos.

De sluitingsdatum van de inschrijving is uiterlijk 31 maart.

 1. De tentoongestelde werken
  2.1De tentoongestelde werken dienen door de deelnemende exposanten te zijn vervaardigd. Het is niet toegestaan om andere zaken dan uw eigen beeldende kunst te exposeren. Artikelen welke de kenmerken van massaproductie dragen of anderzijds artikelen die niets met beeldende kunst van doen hebben zijn niet toegestaan.

2.2 Het is niet toegestaan om met meerdere kunstenaars onder één individuele inschrijving te exposeren.

2.3 De inhoud van uw expositie dient overeenkomstig uw aanmelding te zijn. Indien dit niet het geval is behoudt de commissie Pinkst’Art zich het recht voor om uw expositie de toegang te ontzeggen.

 1. Expositie ruimte
  De werkgroep probeert weer per dorp een expositieruimte te vinden. De locatie wordt in overleg met en met eventuele ondersteuning van de werkgroep Pinkst’art ingedeeld. Als dit niet lukt moet op eigen locatie worden geëxposeerd. Indien er in een bepaald dorp onvoldoende aanmeldingen of er te veel zijn dan zullen de werken elders geëxposeerd worden.
  De expositie is in principe voor inwoners van de gemeente Zuidplas .Anderen mogen ook  deelnemen als er voldoende expositieruimte beschikbaar is.
  De kleur van Pinkst’Art is pinkroze als herkenbaarheid; ga daar creatief mee om.
 2. Aanwezigheid
  De exposant dient zelf op de expositie aanwezig te zijn. Het is ook mogelijk om een vervanger te regelen; hiervan moet de naam tijdig doorgegeven worden.
 3. Promotie
  Ter promotie zal de organisatie van elke deelnemer een kort stukje tekst en een of meer foto’s van de aangeboden kunstwerken opnemen op de website www.pinkstartzuidplas.nl. Ook zal er content gemaakt worden met hierin gegevens van alle deelnemers, te gebruiken op sociale media zoals Facebook en Instagram. Na inschrijving zullen de deelnemers tijdig de aanleverspecificaties hiervoor ontvangen. De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van deze gegevens. De organisatie is niet aansprakelijk voor ontbrekende informatie op de website of in de brochure indien er niet tijdig of niet correct is ingeleverd. Deelnemers die niet willen worden opgenomen in de content of op de website, kunnen dit aangeven op het inschrijfformulier (opmerkingen veld) of door een e-mail te sturen aan info@pinkstartzuidplas.nl.
 4. Schade aan tentoongestelde werken
  De organisatie van Pinkst’Art biedt geen verzekering aan en is dus niet aansprakelijk voor schade aan de tentoongestelde werken veroorzaakt door calamiteiten zoals beschadiging, diefstal, vandalisme, waterschade enz