Pinkst’art 2024

Nog expositieruimte vrij tijdens PinkstĀ“art

Kunstenaars uit alle dorpen van Zuidplas hebben de expositie PinkstĀ“art met hun aanmelding een goede start gegeven.  Inmiddels hebben zich uit alle dorpen kunstenaars aangemeld. In de expositieruimtes die op 18,19 en 20 mei in elk dorp worden ingericht is nog ruimte voor de werken van meer beeldende kunstenaars.

Aanmelden kan tot 31 maart via sbkzuidplas@gmail.com,

Om de expositiedagen extra aantrekkelijk te maken roepen wij vrijwilligers op die naast de beeldende kunstenaars ook een bijdrage willen leveren. Gedacht wordt aan muzikanten of andere performers. Doe mee om er een extra mooi weekend van te maken en meld je aan via eerder genoemd adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *